NYHET - Arbetsstol VELA Tango 500 med ALB-ryggstöd

VELA introducerar en helt ny modell i serien med VELA Tango arbetsstolar som har de allra senaste egenskaperna inom arbetsstolar

VELA Tango 500 har det revolutionerande ALB-ryggstödet, som är ett tvådelat, ergonomiskt utformat ryggstöd som består av ett ländryggsstöd och ett ryggstöd som ställs in individuellt.

 

Ryggstödet erbjuder optimalt stöd för ländrygg och bäcken, stödjer ländryggens naturliga kurva och ger en rak kroppshållning på ett nytt och banbrytande sätt som är unikt i jämförelse med andra ryggstöd på marknaden idag.

Med VELA Tango 500 kan människor med funktionsnedsättningar få en ännu bättre sittställning som bidrar till mobilitet, aktivitet och deltagande i vardagen eller på jobbet.

ALB-ryggstödet ger dessutom varierande stöd runt mage, ländrygg och bäcken, vilket ger mindre trötthet i ryggen och förhindrar att man sjunker ihop.

VELA utvecklade arbetsstolen 1970 i nära samarbete med ergonomiska experter och fysioterapeuter, och sedan dess har VELA-stolen hjälpt hundratusentals människor att klara av vardagens uppgifter och inte minst att klara sig själva. 

 

VELA Tango 500 – produktnyhetVELA Tango 500 med ALB-ryggstöd har dessutom: 

  • Det välbekanta stabila underredet

  • Stora hjul som gör det enkelt att gå runt med stolen

  • Centralbroms som ger säkerhet vid i- och urstigning

  • Nedfällbara och inställbara armstöd

  • Sitsen som kan lutas ordentligt framåt, vilket underlättar i- och urstigning

  • Elektrisk eller gasbaserad sitshöjdreglering, så att brukaren kan sköta sig själv, t.ex. i köket eller på arbetsplatsen

Läs mer om VELA Tango 500 Läs mer om VELA Tango 500El


Læs også